Roger wordt 70

Neen, normaal gezien maken we geen artikels over mensen die verjaren. Maar vandaag doen we het toch, heel uitzonderlijk … voor een uitzonderlijke mens. Roger Daelemans is 25 jaar voorzitter van de Koninklijke Steltenlopers van Merchtem én hij wordt vandaag (1 november) precies 70 jaar.

Onder zijn impuls, en zijn trouwe bestuursleden,   zijn onze Merchtemse steltenlopers uitgegroeid tot een hechte groep die overal een graag geziene gast is. Zowel in het binnnen- als in het buitenland. Dat leidt elk jaar opnieuw tot een rijk gevulde agenda met stoeten en showoptredens. Corona heeft daar dit jaar echter meer dan één stokje voor gestoken.

Dat deed corona ook met de plannen om de voorzitter uitgebreid te vieren. Maar door de maatregelen is niet meer dan één knuffelcontact mogelijk. Maar de steltenlopers zouden de steltenlopers niet zijn als ze niet voor een waardig alternatief zouden zorgen. De jarige voorzitter kreeg een DVD met daarop 20 minuten gelukwensen.

Wil je graag mee genieten van de verjaardagswensen voor Roger, dan kan dat hieronder. Ook van ons: hartelijk gefeliciteerd Roger en doe er nog maar flink wat jaren bij., als familieman, als muzikant en als voorzitter van onze Steltenlopers.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk