Koeken en brood op zondag, taart op maat

Elke zondag morgen wordt er tientallen keren aangebeld bij Dieter Charels en Tinne Libbrecht in Peizegem. Mensen komen er koffiekoeken en brood halen voor een lekker ontbijt. Dieter is bakker en patissier van opleiding en heeft een jarenlange ervaring in het vak. Die deelt hij nu met de studenten bakkerij in het COOVI in Anderlecht. Tinne is lerares in het lager onderwijs.

Maar blijkbaar miste Dieter het werk in het bakkersatelier want hij besliste, samen met zijn vrouw Tinne, om weer aan de slag te gaan. In huis werd een ruimte omgebouwd tot atelier en elke zondag morgen ruikt het hele huis naar versgebakken brood en koffiekoeken.

Wie al dat lekkers wil proeven moet op voorhand bestellen. En Dieter bakt in principe brood en koeken alleen op zondag en in ‘beperkte oplage’. Taart op maat kan ook op andere dagen maar altijd op bestelling natuurlijk.

Wil jij ook lekkere koffiekoeken of vers gebakken brood op zondagmorgen of een lekkere (verjaardags)taart dan kan je contact opnemen via www.charlicious.com.  CharLicious is de samenstelling van Charels, Libbrecht en delicious, het Engelse woord voor ‘heerlijk’. En dat zegt precies waar Dieter en Tinne voor staan: heerlijk verse producten.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk