Geen Concordia paasconcert in 2020

De Koninklijke Muziekvereniging Concordia ziet zich genoodzaakt haar paasconcert, dat al naar september was verschoven, niet te laten plaatsvinden. Het paasconcert zoals het voor dit jaar gepland was, zal integraal naar volgend jaar met Pasen worden getransfereerd.

Het paasconcert met zangeres Sofie was al verschoven van 26 april naar 27 september. De tweede golf van het covid-19 virus zorgt er nu echter voor dat ook die datum komt te vervallen. Het concert, met Sofie, verschuift integraal naar zondag 18 april 2021.

“Alle engagementen die ons bestuur voorstelde in de verschillende sponsorformules zullen wij ook nakomen in 2021. Wanneer de sponsors die ingingen op onze sponsorvraag toch wensen terug te komen op hun beslissing, kunnen zij steeds contact opnemen met de voorzitter of de andere bestuursleden om samen een oplossing uit te werken. Nieuwe sponsors en nieuwe muzikanten worden ook met open armen ontvangen” zegt Concordia voorzitter Mark Vanderstraeten.

Foto: Een foto uit 2017, het paasconcert o.l.v. Marc Weyers

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk