De Sixties herleven in ’t Vijverdal

Swaiken Van Campenhout is niet alleen een wandelaar maar ook een groot muziek liefhebber. Hij groeide op met de muziek van de sixties die hij weet te appreciëren en wil laten herleven. Ben je zelf een baby boomer of – als je (veel) jonger bent – ben je echt geïnteresseerd in de muziek van o.m. Woodstock of de flower power beweging dan kan je op zaterdag 22 februari terecht in Zaal ’t Vijverdal voor een muzikale lezing over deze boeiende periode door Rudolf Hecke.

Die komt echter niet alleen maar brengt ook zanger Karen Boelaerts mee. Rudolf is componist en muzikant (o.m. bij Pop in Wonderland). Verwacht u dus niet aan een saaie opsomming of geschiedenisles maar aan een dynamisch muzikaal gebeuren van ruim twee uur (met pauze). De deuren zwaaien open om 19.45 uur. Voor inlichtingen & reservatie kaarten : swaiken.keeks@telenet.be of 0474/88.55.83 (Swaiken).

Foto: Karen Boelaerts en Rudolf Heck

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk