Brussegem verenigt zich op 26 januari

Alle Groot – Brussegemse verenigingen hebben voor het 6de jaar op rij  de handen in elkaar geslagen om 2020 samen gezellig in te zetten. Hiermee willen ze hun samenwerking versterken en hun vereniging ook zichtbaarder maken bij de Brussegemenaar. De verenigingen organiseren opnieuw een nieuwjaarsreceptie voor de groot-Brussegemse bevolking. Het is tevens de gelegenheid om de kalender van alle verenigingen te bundelen voor 2020. Deze flyer wordt bus-aan-bus verspreid in Groot-Brussegem zodat u alle activiteiten op de voet kan volgen.

De vorige nieuwjaarsrecepties waren alvast een schot in de roos. De kerk was goed gevuld, en de sfeer en nieuwjaarswensen gingen over en weer. De geschikte gelegenheid voor Brussegem om mekaar de beste wensen over te maken. Samen een glaasje drinken en een hapje eten,zeker ook voor een gezellige babbel met een nieuwe of onbekende buur of om te horen wat de andere verenigingen te bieden hebben.

Alle inwoners  uit Brussegem – Ossel – Hamme – Bollebeek – Bosbeek – Vijlst en Linthout en alle leden van onze verenigingen , zijn dus van harte welkom in de kerk van Brussegem op zondag 26 januari  van 10u30 tot 12u30.

Foto: een beeld uit 2016.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk