Think Pink @ the movies

Think Pink is de vereniging die zich inzet voor vrouwen met borstkanker. Op donderdag 24 oktober organiseren de dames van Think Pink, in samenwerking met het gemeentebestuur, een filmavond in de gemeentelijke feestzaal in Brussegem. Onder de slogan Ladies @ The Movies wordt de film “Miss you Already” vertoond. Een film met Toni Colette en Drew Barrymore waarvan de ene getroffen wordt door borstkanker. De filmvoorstelling richt zich vooral tot vrouwen, vriendinnen die samen een avondje uit willen.

Voor de film worden de aanwezigen getrakteerd op een hapje en een drankje en een goodiebag. Tickets kosten 4 euro en zijn enkel te verkrijgen aan het snelloket  op de Campus Nieuwstraat en de Campus Gasthuisstraat. Betaling enkel via bancontact en inschrijven voor 17 oktober. De opbrengst gaat naar Think Pink.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk