Komkommer en Kwel bij MVT

Het Merchtems Volkstheater brengt vanaf donderdag 9 mei voorstellingen van ‘Komkommer en Kwel’, een komedie van Luc Kerkhofs. Het stuk speelt zich af in het zesde leerjaar van een dorpsschool in de jaren ’70. Een ongewone setting die voor heel wat lachsalvo’s zal zorgen.

Met deze productie brengt het MVT niet alleen een aantal nieuwe acteurs (Tibo Van Buggenhout van de Steltenlopers, Juf Cindy van Ten Bos en Wim De Ridder uit Opwijk) op de scène maar ook een nieuwe regisseur. Willy Segers, Opwijkenaar en toneelman in hart en nieren, haalt het beste uit de acteurs. Ook nieuw is de voorstelling in Peizegem. Niet alleen komen heel wat trouwe MVT’ers uit ‘het land van patekes en friet’ maar Ons Parochiehuis geeft ook mensen met een beperking de kans om de voorstelling bij te wonen. Tenslotte was er vanuit Peizegem al een tijdje de vraag om weer theatervoorstellingen te organiseren. Daarom werd ook de plaatselijke KWB als partner ingeschakeld.

Kaarten zijn verkrijgbaar in clublokaal De Reedijk en in Peizegem in Café Taxi en Boekhandel  Van Hamme. Reserveren ( noodzakelijk voor de  voorstellingen in het lokaal van MVT) kan  via tel:  052.37.41.04 ( Lisette ) of via e-mail : benny.de.ridder@telenet.be

Speeldata lokaal MVT ( Koeweidestraat, naast containerpark Merchtem ):
donderdag, 09 mei 2019, (try-out), vrijdag, 10 mei, zaterdag, 11 mei, maandag 13 mei  en dit telkens om 20 uur. Zondag, 19 mei begint de voorstelling om 15 uur.

Speeldatum Parochiehuis Peizegem: vrijdag, 17 mei om 19u30.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk