Breugelen met de Kunstkring

Op vrijdag 10 mei organiseert Kunstkring Soetendaelle een uitstap naar het Pajottenland, een ideale bestemming in het Breugeljaar. Om 9 uur wordt er met eigen wagens (liefst autodelend) vertrokken aan de kerk van Merchtem. Na het bezoek van het atelier van Michel Jannsens in Roosdaal gaat het naar de kerk van OLV-Lombeek, restaurant Pajot Begot in Strijtem waar ook de kerk wordt bezocht. De kerkbezoeken worden begeleid door een plaatselijke gids.

Dan gaat het naar het kasteel van Gaasbeek voor een bezoek aan de museumtuin en een geleid bezoek aan de tentoonstelling “Feast of Foods – Breugel Herontdekt”. Rond 18 uur is de terugkeer in Merchtem voorzien. De prijs bedraagt 35 euro per persoon (zonder verplaatsing). Inschrijven voor 3 mei door het overschrijven van 35 euro op rekening van de Kunstkring BE67 7340 4439 5087.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk