Jo Vanderstraeten overleden

ME Jo Vanderstraeten kleinWe vernemen zopas het overlijden van Jo Vanderstraeten. De gewezen advocaat zou gisteren een klein ongeval hebben gehad. Het betrof enkel blikschade. Maar Jo Vanderstraeten zou nog een gevangenisstraf moeten uitzitten en werd meegenomen door de politie en meteen opgesloten in de gevangenis. Deze morgen werd hij dan dood aangetroffen in de cel. Over de omstandigheden van zijn overlijden is nog geen uitsluitsel.

Jo Vanderstraeten was gemeenteraadslid en schepen in Merchtem en provincieraadslid voor Open VLD. Later trad hij toe tot LDD, de partij van Jean-Marie Dedecker.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...