Burgemeester huwt zijn schepen

Dit mag je toch wel uitzonderlijk noemen. Burgemeester Maarten Mast (Lijst 1785) mocht op zaterdag 2 februari zijn eerste huwelijk voltrekken. En wie stond er voor hem? Zijn schepen Toon Luypaert (CD&V) die huwde met Annelies. Van een ongelooflijk toeval gesproken.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...