Bedrijf met het beste klimaat

Naar het voorbeeld van de campagnes ‘Straat met het beste klimaat’ en ‘School met het beste klimaat’ organiseert de gemeente Asse nu een campagne ‘Bedrijf met het beste klimaat’.  Deze campagne kadert in het klimaatplan van de gemeente om tegen 2020 in Asse 20% minder CO² te produceren.

Bedrijven uit de bedrijfszones van de gemeente kunnen deelnemen door klimaatacties te organiseren. Zij maken kans op een cheque ter waarde van 2.000 euro om een klimaatvriendelijk bedrijfsfeest te organiseren. In maart een infomoment georganiseerd voor bedrijfsleiders en milieucoördinatoren. Rond de jaarwisseling volgt de prijsuitreiking.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...