Winterdorp tot na driekoningen

Van vrijdag 14 december tot en met dinsdag 8 januari kan je terecht voor een dosis winterpret op de gemeentelijke parking tegenover de sporthal. Het winterdorp Santa Martinas opent zijn deuren op 14 december om 17 uur en biedt naast een schaatsbaan voor 125 personen ook een permanente kerstmarkt met kraampjes en foodtrucks en een bar.

Het schaatsen gebeurt in blokken, van 10 uur ’s morgens tot 22 uur ’s avonds. Een schaatsbeurt (van anderhalf uur) kost 6 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Voor volwassenen bedraagt een schaatsbeurt 8 euro. De huur van de schaatsen zijn inbegrepen in deze prijs. Voor de allerkleinsten zijn er ook glij-ijzers en schaatshulpjes beschikbaar. Op woensdagnamiddag is er kindergrime en vrijdagavond zijn de twee laatste blokken voorbehouden voor discoschaatsen.

In de rand van het schaatsgebeuren is animatie voorzien, evenals diverse optredens. Het winterdorp kan ook afgehuurd worden voor privé- of bedrijfsfeestjes. Meer info op http://www.santa-martinas.be

ME Winterdorp

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk