Retro Night baadde in nostalgie

Je houdt van swing en big ban muziek en hebt nog zo’n leuke fifties jurk of puntige dansschoenen in je kast? Je was niet in de gemeentelijke feestzaal in Brussegem op zaterdag 3 november? Dan hebt je wat gemist. De Retro Night van Bounce Big Band was voortreffelijk: heerijke, nostalgische muziek in een forties- en fiftiesdecor.

Bovendien was de tweed editie van de Retro Night in een militair kleedje gestoken. Eentje van de tweede wereldoorlog weliswaar. De swingende nummers van Glenn Miller – gebracht door een op dreef zijnde big band – vervolledigden het nostalgische palet. De zang werd verzorgd door gastvedette Stefanie Demeulemeester en ‘huiszanger’ Jelle Diependaele. De muzikale leiding was in handen van Geert Vercauteren.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk