Nieuwkomer Van Gestel trekt N-VA lijst

Nadat een aantal N-VA tenoren eerder aankondigden op 14 oktober geen kandidaat meer te zijn, werd Tom Van Gestel (51) aangeduid als lijsttrekker. Van Gestel is sales manager en woont in de Luitenant De Windestraat. Mobiliteit en leefbaarheid liggen hem nauw aan het hart. Hij wil luisteren en kordaat handelen met respect voor iedereen.

Op de twee plaats staat Lieve Vanderstraeten (66) uit Peizegem. Zij is voorzitter van N-VA Merchtem en houdt zich bezig met dossiers rond taal en cultuur en woonfaciliteiten voor gezinnen en ouderen liggen haar nauw aan het hart. Reinhoud De Bosscher (19) staat op de derde plaats. Hij is student in de rechten aan de VUB. Op vier staat Marc Wouters (58) uit Peizegem. Hij is vertegenwoordiger en actief binnen de N-VA, VC Den Boskant en Vrienden Senioren.

Chris Leclercq–Vander Elst (69 jaar) uit Hamme zal de vijfde plaats innemen. Chris woont in de St.Guduladreef in Hamme. Haar vrije tijd spendeert Chris graag aan zee of het maken van City trips en de zorg voor kleinkinderen. De welzijnsproblematiek is haar werkveld o.a. armoede en verdoken eenzaamheid, respect voor ieder individu ongeacht zijn geaardheid.

Lieven Stassijns (58 jaar) uit Bollebeek zal als uittredend gemeenteraadslid de 14de plaats innemen. Beroepshalve is Lieven huisarts en reizen is zijn grootste hobby. Een verstandig veiligheidsbeleidsplan is voor Lieven een absolute topprioriteit.

Jean De Block (65 jaar) is momenteel OCMW raadslid. Jean zal de  N-VA lijst duwen. Jean woont in de Huttert en is vrijwilliger in verschillende verenigingen en nauw betrokken bij het verenigingsleven in onze gemeente.

N-VA Merchtem gaat voor een opbouwend, open en positief beleid ten dienste van iedereen van Merchtem, Peizegem, Brussegem en Hamme. De rode draad en het thema in hun programma is #Respect.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk