Marc Vanderstraeten geen kandidaat meer, Merchtemse CD&V loopt verder leeg

Na fractieleider Fons Heyvaert kondigt nu ook gemeenteraadslid Marc Vanderstraeten aan dat hij geen kandidaat meer is bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Dat deed hij met volgende korte mededeling op zijn facebookpagina: “Mijn politieke carrière loopt af op 31 december 2018. Ik ben geen kandidaat meer bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen.”

Een motivatie geeft Marc Vanderstraeten, voorzitter van de Koninklijke Muziekvereniging Concordia (de fanfare), niet maar insiders wisten ons te vertellen dat hij zijn lot verbonden had aan dat van Fons Heyvaert. Met Vanderstraeten is het nu al het derde gemeenteraadslid (eerder stapte Joris Verspecht reeds uit de fractie) dat bij  de verkiezingen niet meer voor CD&V aantreedt. Marc Vanderstraeten zal waarschijnlijk wel zijn mandaat blijven bekleden tot het einde van het jaar.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...