Boer zkt. Vrouw koppel verwelkomt flinke dochter

Nathalie HellinckxNathalie Hellinckx en Geoffrey De Raedt stapten twee jaar geleden in het huwelijksbootje als ‘het koppel van Boer zkt. Vrouw. Ze hadden elkaar leren kennen tijdens de opnames van het gelijknamige programma. In tegenstelling tot vele andere koppels werd het liefde op het eerste gezicht. Na zes maanden al werden ze man en vrouw. Een goede maand geleden werden ze gezegend met een flinke dochter die Lexi werd genoemd. Toen Lexi op 3 september werd geboren woog ze 3,2 kilogram en was ze precies 50 cm groot. Proficiat.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...