Gemeente investeert ook in tuinbouwonderwijs

Afgelopen dinsdag was een aannemer met zwaar materieel in de weer om de speelplaats en de toegangswegen tot de serres en de achterliggende terreinen van de gemeentelijke tuinbouwschool opnieuw te asfalteren. Zo ligt de school er pico bello bij voor de opentuindag op 21 mei.

Directeur Dirk Legroux en schepen van openbare werken Paul Van Den Eynde waren naar de school gekomen om de werken te inspecteren. Schepen van onderwijs Steven Elpers was verhinderd.

De gemeente blijft investeren in het onderwijs, ook het tuinbouwonderwijs. Na het vernieuwen van de ramen in het A-blok, het aanbrengen van draadloze projectoren in alle klassen, het vernieuwen van de PC‚Äôs voor leerlingen, het plantenleer pad, een toiletcontainer en het aanbrengen van LED-verlichting in de sporthal staat de teller op ruim 200.000 euro die in de gemeentelijke tuinbouwschool wordt ge√Įnvesteerd.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk