Cum Decore concerteert met koor uit Kruishoutem

Koorzang is lang niet meer een melig gebeuren met liedjes uit lang vervlogen tijden maar een dynamisch en modern spektakel waarin gezongen wordt in verschillende muziekstijlen én verschillende talen. Met een dubbelconcert in Kruishoutem en Buggenhout toonde Cum Decore wat je dan mag verwachten.

Het is een originele formule: twee koren, twee optredens, twee keer een ander publiek. Dat is precies wat het gemengd koor Hultheim uit Kruisthoutem en het gemengd koor Cum Decore deden: zaterdag optreden in Kruishoutem, zondag in cultureel centrum De Pit in Buggenhout. Zaterdag kregen zij steun van The Saxit, zondag van de line-dances van White Owls.

Pittig, verrassend, onderhoudend, bijwijlen zelfs humoristisch … het zijn geen loze woorden maar omschrijvingen van wat de ruim 200 toeschouwers in  Buggenhout te horen kregen. En dat ze wisten te smaken wat ze hoorden, bewees de glimlach op nagenoeg alle gezichten.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk