Peizegem kermis verhuist, affiche al klaar

In het zesde leerjaar van Ten Bos maakten Soetkin, Maro en Helena de mooiste tekening voor de affiche van Peizegemkermis. Het thema was ‘Eten op de kermiss’. De juffen Majella en Maria waren heel fier met de lovende woorden van plaatselijk kunstenaar Paul Keppens. Ook directeur Nadine Cooremans was opgetogen. Schepen Mario Vandevelde kondigde bovendien aan dat alle kermisattracties verhuizen naar het Statieplein en Leireken. Op woensdagnamiddag komt er nieuwe kermisdag bij en voor de jaarmarkt wordt een roofvogelshow aangekondigd. Na zoveel goed nieuws gingen de leden van het jaarmarktcomité en de leerlingen van de zesde klas samen op de foto. Er was een snoeppakket voor de drie winnaars en een mooie prijs voor de hele klas.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk