Bedrijvig Boskant organiseert eerste wintermarkt

Peizegem heeft met Bedrijvig Boskant zijn eigen middenstandsvereniging. Bedrijvig Boskant wil zoveel mogelijk van de 60 zelfstandigen in diverse beroepsgroepen betrekken bij de nieuwe vereniging die wil zorgen voor een aangenamer ondernemersklimaat in Peizegem.

Volgens eigen zeggen wil Bedrijvig Boskant “een platform zijn waar we elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen en kennis uitwisselen en elkaar kunnen ondersteunen”. De nieuwe groep wil ook een spreekbuis zijn naar de lokale overheid.

Bedrijvig Boskant wil ook eigen acties en evenementen organiseren. Zo is er op zaterdag 17 december een eerste wintermarkt in het centrum van het dorp. Momenteel worden de zelfstandigen van Peizegem aangesproken om deel te nemen aan dit eindejaarsgebeuren.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk