MVT met twee eigen komische stukken (+ foto’s)

U kan nog gaan kijken naar ‚ÄėTer Stelten op Stelten‚Äô en ‚ÄėMannen en Vrouwen‚Äô, twee komische stukken geschreven door Lisette B√©cu en Benny De Ridder. Het Merchtems Volks Theater speelt die twee, goed bezette, stukken in zijn eigen theatertje in de Koeweidestraat.

In ‚ÄėTer Stelten op Stelten‚Äô wordt het rusthuis (tegenwoordig woonzorgcentrum) op stelten gezet door verschillende bewoners en bewoonsters. Komische situaties die licht ontsporen. In ‚ÄėMannen en Vrouwen‚Äô gaat het over de verschillen tussen ‚Ķ mannen en vrouwen. In een cafeetje met een hilarische ober, praten mannen en vrouwen over mannen en vrouwen. Maar het MVT zou het MVT niet zijn mocht de situatie niet lichtelijk ‚Äėverwrongen‚Äô zijn.

Er zijn nog kaarten te verkrijgen voor de voorstellingen op de zondagavonden 16 en 23 oktober (telkens om 19 uur) en de voorstellingen van maandag 17 en zaterdag 22 oktober (telkens om 20 uur). Een avondje lachen is goed voor lichaam en geest!

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...