MVT met twee eigen komische stukken (+ foto’s)

U kan nog gaan kijken naar ‘Ter Stelten op Stelten’ en ‘Mannen en Vrouwen’, twee komische stukken geschreven door Lisette Bécu en Benny De Ridder. Het Merchtems Volks Theater speelt die twee, goed bezette, stukken in zijn eigen theatertje in de Koeweidestraat.

In ‘Ter Stelten op Stelten’ wordt het rusthuis (tegenwoordig woonzorgcentrum) op stelten gezet door verschillende bewoners en bewoonsters. Komische situaties die licht ontsporen. In ‘Mannen en Vrouwen’ gaat het over de verschillen tussen … mannen en vrouwen. In een cafeetje met een hilarische ober, praten mannen en vrouwen over mannen en vrouwen. Maar het MVT zou het MVT niet zijn mocht de situatie niet lichtelijk ‘verwrongen’ zijn.

Er zijn nog kaarten te verkrijgen voor de voorstellingen op de zondagavonden 16 en 23 oktober (telkens om 19 uur) en de voorstellingen van maandag 17 en zaterdag 22 oktober (telkens om 20 uur). Een avondje lachen is goed voor lichaam en geest!

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk