Feestweekend KWB komt eraan

KWB-Merchtem mag dit jaar 75 kaarsjes uitblazen. Dat is niet niks. 75 jaar in beweging blijven, een mannenvereniging die meer doet dan wat sporten en pintjes pakken. Je moet het maar doen. Om die verjaardag aangepast te vieren is er het feestweekend van vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober.

Een eerste hoogtepunt van het 75ste werkjaar is eigenlijk al voorbij: het gezinsweekend in Houffalize. Niet minder dan 321 KWB’ers en hun familieleden trokken de sportieve schoenen aan om er een super weekend van te maken (zie foto).

Vrijdag 21 oktober staat helemaal in het teken van Jong KWB. Vanaf 19.30 uur vindt in en rond ’t Vijverdal de Merchtemse Tienkamp plaats. Ploegen van 4 tot 6 personen bekampen elkaar in de meest uiteenlopende praktische proeven. Aansluitend is er het Jong KWB-café.

Op zaterdag 22 oktober is er het KWB feest. De receptie om 18.45 uur wordt gevolgd door een panelgesprek dat wordt opgevrolijkt met muziek en foto’s. En vanaf 21 uur is er, nog steeds in ’t Vijverdal, plaats en tijd voor een babbel en een blij weerzien.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk