Doorstart en verhuis voor Boerenmarkt

De Merchtemse Boerenmarkt verhuist naar het Mieregemplein. Op de huidige locatie (aan de gemeentelijke sporthal) was het bezoekersaantal blijkbaar niet groot genoeg om de producenten nog langer te kunnen bekoren. Daarom werd uitgekeken naar een nieuwe locatie om een doorstart te kunnen maken.

Vandaag (zaterdag 8 oktober) was er geen markt maar over precies drie weken wordt opnieuw van start gegaan op het Mieregemplein. Daar zijn winkels die op zaterdag kooplustigen aantrekken. Daar kan dus ook de boerenmarkt van genieten. De markt van 29 oktober wordt opgeluisterd met muzikale animatie en een kookdemonstratie met seizoensgroenten.

Ook de data van de marktdagen zijn gewijzigd. Voortaan zal er elke tweede en elke vierde zaterdag van de maand marktdag zijn van 9 tot 12 uur.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk