Burgemeester en schepen van cultuur spelen toneel (+ winnaars van gratis kaarten)

Het Merchtems Volks Theater werkt al een hele tijd met stukken door eigen mensen geschreven. Binnenkort brengen ze twee nieuwe blijspelen: ‘Ter Stelten of Stelten’ van Lisette Bécu en ‘Mannen en Vrouwen’ van Benny De Ridder.

Het bijzondere is dat zowel burgemeester Eddie De Block als cultuurschepen David De Valck mee op de scène staan. Voor De Valck een primeur maar burgemeester De Block speelde al eerder een rol in het MBT-stuk ‘Burgemeester’. Hij speelde toen niet de rol van de burgemeester maar die van een Jacques Vermeirenachtige wielerliefhebber.

Benieuwd welke rol deze Merchtemse politiekers spelen in de twee nieuwe blijspelen? Wat Ter Stelten op stelten zet of wat er gebeurt tussen die mannen en vrouwen? Dan moet u maar even gaan kijken.

Voorstellingen in het eigen theater van het MVT in de Koeweidestraat op donderdag 13 en zaterdag 15 oktober (telkens om 20 uur), zondag 16 oktober (15 en 19 uur), maandag 17, vrijdag 21 en zaterdag 22 okktober (20 uur) en zondag 23 oktober (15 en 19 uur).

De winnaars van de vijf duo-tickers zijn: De Kempeneer Marianne, Van Buggenhout André, Nevens Marjan, Roels Jurgen en Erpels Stefan. Zij kregen van ons al een mailtje met het goede nieuws.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk