Oberbayern met twee orkesten (+ foto’s)

De samenwerking tussen Music Time Peizegem en de Koninklijke Steltenlopers van Merchtem resulteerde in een schitterend avond waarop niet één maar twee orkesten een pleiade van Oberbayern muziek brachten.

Music Time en The Stiltwalkers Band wisselden mekaar af op het podium. De Ein Prosits waren nauwelijks te tellen en een flink deel van de deelnemers én bezoekers waren in Lederhosen of Dirndljurk. Er werd gejodeld (of toch iets wat er moest voor doorgaan) en gezaagd (in echt hout). Het bier werd geschonken in halve liter pinten en er waren twee soorten Wurst.

Een zeer geslaagde avond die nog lang zal nazinderen. Want van ‘Gemütlichkeit’, daar kennen ze wat van in Peizegem. De voorzitters Anne Vanderstappen (Music Time) en Roger Daelemans (Steltenlopers) waren alvast erg blij met de samenwerking.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk