Kouter en Nieuwbaan krijgen nieuwe toplaag

M Nieuwbaan Peizegem wegdek
Het huidige wegdek is een lappendeken van herstellingen en krijgt een nieuwe toplaag.

Tijdens de gemeenteraad van gisterenavond interpelleerde Dr. Roger Van Bael (N-VA) over het zebrapad om de Nieuwbaan ter hoogte van de Supra over te steken. Er is, vooral ’s morgens, geen toezicht en ouders vinden de oversteekplaats onveilig, vindt Van Bael.

Schepen Paul Van Den Eynde wees erop dat het wegdek van Nieuwbaan en Kouter binnenkort een nieuwe toplaag krijgen en dat de oversteekplaatsen ter hoogte van de Supra en de broodjeszaak plaats maken voor één enkel zebrapad ter hoogte van ‘het eilandje’, tegenover Café Taxi.

Met het oudercomité van Basisschool Ten Bos zal contact gezocht worden om ’s morgens toezicht uit te oefenen bij het oversteken van de Nieuwbaan.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk