Zomerkiosk ook in Peizegem

De zomer is al even bezig en dus wordt het tijd voor de cultuurraad om de zomerkiosk op te stellen. Drie dinsdagen in augustus kan u gaan luisteren en kijken naar het beste wat verenigingen uit Merchtem te bieden hebben.

Een eerste Zomerkiosk vindt plaats op dinsdag 2 augustus vanaf 19 uur op de parking van het August De Boeckhuis in het centrum van Merchtem. Optredens van het Gemengd Koor CantiCorum, het Parochiaal Mannenkoor en de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia.

Een weekje later (9 augustus) staat de Zomerkiosk op de speelplaats van de gemeentelijke basisschool Ten Bos in Peizegem. Vanaf 19 uur treden voor u op: Dansgroep Gembada, OKRA-koor De Morisanen en het Gemengd Koor Cum Decore.

Op 16 augustus vind je de Zomerkiosk opnieuw in het centrum op de parking van het August De Boeckhuis. Vanaf 19 uur volksdansen met het Merchtems Volks Theater, Music Time Peizegem en The Stiltwalkers Party Band.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk