Hulp gevraagd voor nieuwe tentoonstelling Ossel

Op 26 december 2015 werd voor de eerste keer met succes een kerstmarkt met tentoonstelling georganiseerd rond de kerk van Ossel. Mede door het enorme succes werd besloten om dit jaar opnieuw een kerstmarkt te organiseren. De organisatoren zouden ook graag opnieuw een mooie tentoonstelling organiseren in de kerk.

De geplande tentoonstelling van dit jaar vraagt veel tijd en veel voorbereidend  werk, daar het om iets speciaals gaat. Het tentoonstellingscomitĂ© is op zoek naar intelligente, werkende en handige handen. Wanneer u graag zou meehelpen, kan u contact opnemen met Dirk Van Doorslaer – Kasteelstraat 16 – Ossel , tel. 0478/42 26 63 (liefst na 18uur).

Het thema van de tenoonstelling is ‘trouwen is houwen’. De organisatoren zijn dan ook op zoek naar alles wat met trouwen te maken heeft: oude foto’s, trouwjurken, gedroogde trouwboeketten enz


Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk