Plannen voor 18 sociale huurwoningen in Merchtem

De sociale huisvestingsmaatschappij Providentia wil in Merchtem 18 huurwoningen bouwen op een stuk grond in het verlengde van de Luitenant De Windestraat. Een en ander werd medegedeeld na een vraag van Lieven Vanderstappen (N-VA) op de gemeenteraad van 30 mei over het ‚Äėproject Mieregemstraat‚Äô.

Er werd ook nog gediscussieerd over het verbindingsstraatje tussen het Mieregemplein en de Maurits Sacr√©straat. Nele De Block (N-VA) beklaagde er zich over dat automobilisten tegen grote snelheid ‚Äėhet fietsbaantje in vliegen‚Äô.

Schepen Paul Van Den Eynde verzekerde haar dat het paaltje dat de doorgang moet verhinderen, opnieuw zal geplaatst worden zodra de werken in het straatje achter de rug zijn. Maar ook in het bouwverlof zal het paaltje zeker geplaatst worden.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk