Honderd vrijwilligers helpen in Merchtems WZC

Ook in Merchtem werd de Week van de Vrijwilliger aangegrepen om de vele vrijwillige medewerkers van het Woon Zorg Centrum in de bloemetjes, of liever … in de eendjes te zetten. Samen hebben ze 4.472 uren gepresteerd om de werking van het WZC te ondersteunen. Onmisbare hulp (koffie bedelen, bewoners begeleiden naar de kapel of naar het ziekenhuis en nog veel meer) die echt geapprecieerd wordt.

Twee namen springen eruit omwille van zoveel jaren inzet: Gaspard Graind’Orge die 26 jaar op de teller heeft staan en Edith Asselman die met 24 jaar nauwelijks moet onderdoen. Toch is het OCMW steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Heb je zelf wat tijd over, kan je je vrijmaken om anderen te helpen, neem dan contact op met Woon Zorg Centrum Ter Stelten.

Klik op de foto voor een groter beeld.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk