Merchtems kruis gaat naar Ieper

Op 19 maart organiseert Ieper, twee jaar na Merchtem, De Passie. Het passiekruis van Merchtem zal ook in Ieper gebruikt worden. Dit kruis zal tijdens de vastenperiode vanuit Merchtem, via verschillende gemeenten en steden, naar Ieper gebracht worden.

M Passie KruisOp zaterdag 13 februari om 12 uur vertrekt het kruis richting Aalst. Om 19 uur is daar een Taizéviering. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om mee te stappen. Zorg voor wat proviand en drank. Onderweg zullen ook een tweetal stopplaatsen voorzien worden waar de pastorale zone De Bron aan alle deelnemers eveneens en hapje en een drankje zal aanbieden. Er is vervoer voorzien voor de terugkeer naar Merchtem (omstreeks 20 uur).

Inschrijven is dus noodzakelijk. Dit kan op de pastorij, Kerkstraat 9. Ook telefonisch op werkdagen tussen 9u. en 12u. (052/37 25 14) of via mail (secretariaat@pastoralezonedebron.be) en dit vóór 1 februari 2016! Je kan ook al inschrijven voor 19 maart in Ieper.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk