Jeugdbewegingen als kruisdragers

Vorige zaterdag kwamen de jeugdbeweging van de pastorale zone De Bron (Scouts Mollem, KLJ Merchtem, KSA Merchtem, Scouts Merchtem) op de pastorie samen om er met Pater Karel over ‘van alles en nog wat’ te praten.

De jeugdbewegingen engageren zich om op zaterdag 13 februari, volgend jaar, het kruis van De Passie naar Aalst te brengen. gaan hun schouders zetten (letterlijk en figuurlijk) om het kruis van de Passie naar Aalst te brengen op zaterdag 13 februari 2016.

Vandaar gaat het kruis dan verder naar Zottegem, Oudenaarde, Kortrijk, Dadizele en Ieper. In Ieper zal de tweede editie van de Passie plaatsvinden op zaterdag 19 maart. Onze jeugdbewegingen maken van deze kruistocht een vastentocht tot in Aalst.

Er komt ook een bezoek met alle leiding van alle jeugdbewegingen aan de abdij in Grimbergen in het voorjaar.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk