Gezinsfietstocht en winnaar Met Belgerinkel

Vrijdagavond had de achtste gezinsfietstocht plaats. Alle deelnemers hadden zich voorzien van regenkledij want het weer was niet echt veelbelovend. Toch bleef het grotendeels droog tijdens de fietstocht die richting Peizegem ging.

Fietstocht 1Nadat de deelnemers veilig waren teruggekeerd naar het gemeentelijk sportcomplex op de Doooren was het tijd voor een drankje, een streepje muziek en de uitreiking van de prijzen van de wedstrijd Met Belgerinkel naar de Winkel.

Paul Thomas was de gelukkige winnaar van de gloednieuwe fiets. Hij reed direct een rondje en ging daarna op de foto met schepen Steven Elpers (LVB) en gemeenteraadslid Fons Heyyvaert (CD&V). Gemeentepersoneel zorgde voor de nodige assistentie.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk