Zomer op de Kiosk start met kinderdisco

M Zomer op de Kiosk Bal Populaire21 juli was niet alleen de dag waarop met Belgische vlaggen werd gezwaaid maar ook de startdag van Zomer op de Kiosk, een organisatie van de Merchtemse cultuurraad en het gemeentebestuur. Vier dinsdagen lang brengen Merchtemse verenigingen vertier op de kiosk aan het August De Boeckhuis.)

Op de startdag kwamen eerste de kinderen aan de beurt met een kinderdisco, begeleid door de Merchtemse (kinder)turnclub.

Vooral de muziekjes van Studio 100 kregen de kinderen aan het dansen. Daarnaast was het de beurt aan de volwassenen maar, behalve een schuchtere polonaise, was er van een echt bal populaire geen sprake.

Dansen de Merchtemnaren dan niet graag meer? Aan het goede weer zal het zeker niet gelegen hebben.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk