Paaskriebels, zoek de letters

Paaskriebels is een actie van het decoteam (zie foto) i.s.m. Unizo en het gemeentebestuur. In het centrum van Merchtem en Peizegem werden de bomen versierd met paasklokken en paaseieren. Daarop vind je letters afgebeeld. Die letters vormen samen een slogan. Die slogan kan je invullen op een formulier dat je bij de deelnemende handelaars kunt verkrijgen. Er zijn fantastische prijzen te winnen.

Het decoteam kon rekenen op de hulp van Levedaele om de klokken en de eieren te versieren. De gemeente deed zijn duit in het zakje door alle klokken en eieren op te hangen in het centrum. De actie loopt nog tot 24 april. Op de foto: het decoteam van Katootje, Piccolini, Parfumerie Josiane, schoenwinkel Van Rensbergen en schepen van middenstand Steven Elpers.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk