Drie Merchtemse koppeltjes huwen op Valentijn

Niet minder dan drie koppeltjes zagen in zaterdag 14 februari, Valentijndag, de ideale gelegenheid om in het huwelijk te treden. Burgemeester Eddie De Block en zijn trouwe secondantes Marie-Jeanne Van de Velde (24 jaar present op huwelijken) en Ingrid Allaert (21 jaar voor trouwers in de weer) tekenden present om het huwelijk te bekrachtigen van Jelle Rens en Steven Buelens (huisarts in Peizegem), Michaëla Pé en Bart Verpoucke en Ellen Robberechts en Glenn Lombaert.

Wij mochten erbij zijn als Dr. Steven Buelens (geboren in Affligem) en Jelle Rens (uit de Kempen maar geboren in Wilrijk) elkaar het ja-woord gaven. Dochtertje Sienna zat de hele tijd bij mama op schoot en keek met grote ogen naar het gebeuren op Valentijnsdag.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk