Lander Piccart verlaat Merchtemse gemeenteraad

Omdat hij ondervond dat hij minder tijd had en ook minder gemotiveerd was om dossiers ter voorbereiding van de gemeenteraad grondig door te nemen, besluit Lander Piccart de gemeenteraad te verlaten.

‘Ik hou niet van half werk,’ zegt het jongste gemeenteraadslid van Merchtem. Piccart werd rechtstreeks verkozen bij de verkiezingen van 14 oktober in 2012. Daarnaast was Piccart bijna drie jaar voorzitter en woordvoerder van de Vlaamse Jeugdraad. Begin september ging hij aan de slag als raadgever bij Brussels minister Pascal Smet.

Door al die activiteiten deemsterde zijn engagement als gemeenteraadslid een beetje weg. Op de gemeenteraad van 20 oktober neemt Lander Piccart ontslag als (onafhankelijk) gemeenteraadslid. Hij wordt opgevolgd door Peizegemnaar Dirk Legroux. Foto: deredactie.be

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk
Topartikels bij Goeiedag.be