Nele Van den Broeck gaat songwriting studeren in Londen

Creatieve duizendpoot Nele Van den Broeck uit Merchtem verkast binnenkort naar Londen om er ‘songwriting’ te gaan studeren aan het prestigieuze London Centre of Contemporary Music. Ze deed er auditie en slaagde meteen.

Velen kennen Nele als het Ukelelemeisje uit Iedereen Beroemd. Anderen kennen haar als ‘Nele needs a Holiday’, een muzikaal project dat alle kanten uitspat. Nog anderen zien haar veeleer als de actrice die in binnen- en buitenland optreedt in eigengereide theaterproducties.

Na de zomervakantie zou Nele needs a Holiday een CD uitbrengen en Nele beloofde ons alvast een interview voor Goeiedag. Uitkijken dus. Misschien moeten wij wel naar Londen voor dit interview.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk
Topartikels bij Goeiedag.be