Merchtems skatepark gesloten door vandalisme

Klein vandalisme is een moeilijk uit te roeien plaag. Iets stuk maken dat van iedereen is, vinden veel mensen blijkbaar helemaal niet erg. Dat is in Merchtem niet anders. Zo werd het skatepark in het gemeentelijk sportcomplex gesloten omdat ernstige beschadigingen wijzen op vandalisme. Omdat de veiligheid van de toestellen niet langer gegarandeerd was, ging het skatepark op slot.

Op het speelpleintje van Ten Anckere werd geprobeerd een picknick tafel in brand te steken en op verschillende plaatsen in de gemeente werden voorwerpen beklad met verf of alcoholstiften. Dat gebeurde o.m. in de Huibout (Peizegem), Jan Maervoetstraat en Ten Anckere. In de speeltuin van het OCMW-park werd de tunnel beklad.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk
Topartikels bij Goeiedag.be