Peizegems kerkplein heraangelegd in 2015

Roger Van Bael (N-VA) vroeg tijdens de laatste gemeenteraad dat het gemeentebestuur dringend werk zou maken van het heraanleggen van het kerkplein in Peizegem. Door de werken aan de basisschool Ten Bos en de pastorij zijn de meeste tegels van het kerkplein gebroken en verbrijzeld.

Burgemeester De Block vroeg nog wat geduld. Schepen Paul Van Den Eynde (LVB) kondigde aan dat de aannemer de veroorzaakte schade zal herstellen en dat het plein in 2015 wordt heraangelegd. Daarvoor wordt 200.000 voorzien in het budget voor 2015.

Burgemeester De Block deelde mee dat de werken zijn gepland na het voltooien van de omgevingswerken aan de school en na de werken die Eandis zal uitvoeren aan de elektriciteitscabine. De platanen die het plein opfleuren zullen in het ontwerp voor het nieuwe plein mooi uitgewerkt worden.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk
Topartikels bij Goeiedag.be