Grote Radiomarathon zaterdag van start

Zaterdag 26 april betekent voor Lennart Creël van radio Club FM het startschot van de grote radiomarathon. Lennart wil immers 190 uur lang (dat is 2 uur minder dan 8 volle dagen van 24 uur) radio maken vanuit de winkel van Computrade in de Merchtemse Sint-Janstraat.

Acht dagen lang wordt de winkelruimte van CompuTrade omgevormd tot een grote radiostudio. Met de recordpoging wil Lennart een goed doel promoten en  financieel ondersteunen: Make A Wish, een organisatie die de dromen van zwaar zieke kinderen probeert waar te maken.

De grote radio marathonVedetten

Er is een pleiade van vedetten aangekondigd. Op de startdag zaterdag bijvoorbeeld komt wereldster Gala (Freed from desire) naar de studio. Ook Garcia Goodbye komt langs (op zaterdag 3 mei), zij maakten een song die je kan downloaden t.v.v. Make A Wish. Alleen al op de startdag, nu zaterdag komen zeven artiesten langs. In de vroege namiddag is er trouwens kinderanimatie.

Op vrijdag 2 mei is er in de namiddag op het pleintje voor Computrade kindershow ‘De Malle Molen’. Ga eens langs, koop een polsbandje, vraag een paar plaatjes aan … zo steun je Make A Wish en steek je Lennart een riem onder het hart.

Meer informatie op www.facebook.com/radiomarathon2014.

Je kan meekijken in de studio op www.radiomarathon.be

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk
Topartikels bij Goeiedag.be