Merchtemse kindergemeenteraad ondertekent charter 'Goe Gespeeld!'

Op maandag 10 maart kon de jeugddienst voor een derde keer aan de slag met de kindergemeenteraad. Tijdens een ontspannende vergadering werd er gesproken over de kinderfuif van 4 april, de afsluitende kindergemeenteraad en de openluchtfilm die dit jaar al zijn vijfde editie viert.

Daarnaast stond het charter ‘Goe Gespeeld!’ nog op de agenda. De kindergemeenteraad wil dit jaar een kant en klare fietstocht voor de lagere scholen maken om op die manier onder andere de Merchtemse speelbossen in de kijker te zetten.

Op het einde van de vergadering ondertekenden de leden van de kindergemeenteraad het charter, net als hun volwassen collega’s van de gemeenteraad.

Dat is een charter waarbij wij de gemeente engageert om spelen op alle niveau’s in Merchtem te promoten en te ondersteunen, zoals speelbossen, hangplaatsen, speelpleintjes, trage wegen en speelstraten.

Nieuwsbrief

Je zou ook interesse kunnen hebben in...