Eetfestijn LRV St-Elooi groot succes

De ruiters van LRV St-Elooi uit Meise-Wolvertem organiseerden zopas hun jaarlijkse eetfestijn in het Willy Vandenberghecentrum. De succesformule is al enkele jaren ongewijzigd en biedt voor ieder wat wils. Met 854 hoofdschotels mocht de ruitervereniging spreken van hun beste eetfestijn in jaren.

Het doel van deze en andere activiteiten is om geld in het laadje te brengen zodat de dagelijkse werking kan gefinancierd worden. Het lidgeld wordt bewust laag gehouden maar in ruil wordt er voldoende hulp gevraagd aan de leden tijdens deze activiteiten en die staan steevast enthousiast klaar.

Het aantal leden van deze LRV-vereniging zit al een tijdje in stijgende lijn. De opbrengst van de verschillende activiteiten komt dan ook goed van pas voor de lessen die de club aanbiedt. Daarnaast zijn ook enkele investeringen in het oefenterrein broodnodig. Deze zullen weldra gebeuren.

Voor een volgende editie van het eetfestijn is de club nog op zoek naar een andere zaal. De renovatie van het Willy Vandenberghecentrum en het omliggende schoolgebouw zorgt ervoor dat de verenigingen in Meise noodgedwongen op zoek moeten naar andere locaties.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise