Opengeslepen brandkast gedumpt in veld

Opmerkelijk zicht voor wie eens gaat wandelen in het pittoreske Oppem bij Meise. Daar hebben inbrekers in een veld langs de Lange Moorselstraat een uit de kluiten gewassen brandkast gedumpt. In de kluis zit voor alle duidelijkheid niks meer in.

“De ontdekking gebeurde zondag naast een wandelpad”, bevestigt commissaris Veerle Kerremans van de politiezone KLM (Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel, Meise). De politie kwam net als de brandweer na de vondst ter plaatse. Het bleek te gaan om een opengeslepen kluis zonder inhoud. Over de mogelijke herkomst, eventuele daders of andere sporen wil of kan de politie niets kwijt. “De technische dienst van de gemeente Meise zal de kluis met een tractor moeten komen weghalen”, laat Kerremans nog weten.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise