Nieuwe naam voor OCMW-campus gezocht

Het gemeentebestuur van Meise is op zoek naar een nieuwe naam voor de OCMW-campus. Die naam moet neutraal en inclusief zijn.

Sinds januari 2019 zijn de gemeente en het OCMW van Meise geïntegreerd. Nu de sociale dienst verhuisd is naar het Administratief Centrum en er op de campus naast het lokaal dienstencentrum De Spil, serviceflats Ter Wolven en het woonzorgcentrum Residentie Van Horick, ook heel wat andere diensten gehuisvest zijn, zoals Kind en Gezin, Ferm, ‘t Verloren Uurke en binnenkort de Babytheek, is de naam OCMW-campus niet meer geschikt. Wie een suggestie heeft voor een naam die goed zou passen bij deze campus, waar heel wat te beleven valt voor jong en oud, kan ten laatste op 31 januari een suggestie inzenden via het e-loket op de gemeentelijke website www.meise.be

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise