Tien bestuurders blazen positief

In de nachten van 17 op 18 en 18 op 19 november waren er doorheen heel Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel en Meise controles op alcohol en drugs achter het stuur. Daarbij werden door de verkeersdienst van de politiezone KLM 620 voertuigen aan een controle onderworpen.

Tien bestuurders bliezen ‘Positief’, waarbij twee bestuurders onmiddellijk hun rijbewijs mochten achterlaten voor 15 dagen. Er werd tevens door 6 bestuurders ‘Alarm’ geblazen. EĂ©n van de gecontroleerde bestuurders legde ook een positieve drugstest af. Er werden nog verschillende andere vaststellingen gedaan waaronder vier fietsers die rondreden zonder verlichting, Ă©Ă©n keer drugsbezit (gerechtelijk) Ă©Ă©n keer gsmgebruik achter het stuur waarbij de bestuurder voetbal aan het kijken was. Er werd ook een voertuig geĂŻmmobiliseerd.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise