Nieuwe editie Gurdilo Beach Volley in Westrode

Gurdilo maakt zich inmiddels op voor een nieuwe editie van het beach volleyevent op zaterdag 29 juli in Westrode. Het het gaat om één van de grootste beachvolleybaltornooien in zijn soort met kinderanimatie, barbecue, optredens, een finale onder kunstlicht, deejayset,…

Op vrijdag 28 juli was er al een after work van 16 tot 22 uur. Vandaag, zaterdag, is er ook een zomerbar met barbecue, frietjes, pasta en broodjes en een optreden van de Ierse ambiance band Out of the Gap.

Gurdilo Beachvolleybal-tornooi in Westrode was vorig jaar een succes, waardoor opnieuw een cheque aan het goede doel kon worden geschonken. Zo schonk Gurdilo Beach een cheque van 4.500 euro aan de vzw Huize Hestia, een vrijwilligersorganisatie die een veilige huisvesting en begeleiding op maat biedt aan alleenstaande en studerende erkende vrouwelijke vluchtelingen tussen 18 en 25 jaar.

Foto: archief

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise