Luc en Patrick organiseren derde fotozoektocht in regio Rossem

Voor het derde jaar op rij organiseren Luc Larivière en Patrick van Rumste een fotozoektocht in Meise. Het doel is om de deelnemers telkens kennis te laten maken met een andere deelgemeente van Meise. Zo deden ze al Meise, Oppem, Meuzegem, Wolvertem en Imde aan. Dit jaar vindt de fotozoektocht plaats in de regio van Rossem en gaat hij tot op het grondgebied van Steenhuffel.

Het doel is om de locatie te vinden van 12 foto’s en te vermelden tussen welke wandelknooppunten je deze terugvindt. Hiervoor heb je tot 30 september de tijd. De wandeling is 9,9 km lang en vertrekt aan de kerk van Rossem. Er werd ook gedacht aan de wandelaars voor wie deze route te lang is; zij kunnen gebruikmaken van twee alternatieve lussen van ongeveer 6,5 km.

Deelname aan de zoektocht is geheel gratis en er zijn talrijke prijzen te winnen met een totale waarde van 830 euro die ze dankzij de lokale sponsors kunnen aanbieden. Vorig jaar werd de zoektocht maar liefst 1452 keer gedownload en 336 deelnemers stuurden hun antwoord binnen.

Surf naar https://fotozoektochtmeise.wixsite.com/2023 voor meer informatie en om de te zoeken foto’s te downloaden. Of volg de Facebookpagina https://www.facebook.com/fotozoektochtmeise voor updates en tips.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise