Lichtfestival WinterFloridylle brengt pure magie naar Plantentuin

Tijdens de koudste dagen van het jaar verandert de Plantentuin opnieuw in een magisch sprookjesbos. Het betoverende lichtfestival WinterFloridylle neemt van 22 december tot 8 januari weer mee op een tocht van 3,5 km langs prachtige lichtinstallaties.

De lange winteravonden worden verlicht met 20 lichtinstallaties die speciaal voor deze gelegenheid zijn ontworpen √©n gecre√ęerd door het creatieve team van de Plantentuin onder leiding van Pieter Franck. Piet Goddaer (Ozark Henry) componeert alle muziek voor deze editie van WinterFloridylle en dompelt je onder in een sensationele muzikale ervaring. Er is bovendien mogelijkheid tot gratis fotoshoot met je familie of vrienden in de serres, het Plantenpaleis. In het Winterdorp kan je genieten van food, drinks en gezelligheid. De WinterFloridylle is ook geschikt voor rolstoelen en kinderwagens.

Tickets voor WinterFloridylle via deze link.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise