Griezelen in de Plantentuin tijdens Halloween

De Griezeltocht van Plantentuin Meise is er weer. Tijdens de dagen rond Halloween onthult de Plantentuin de duistere kanten van zijn geheime schuilplaatsen. Deze ijzingwekkende en extreem spannende wandeling (3 km) is aanbevolen vanaf 12 jaar.

Voor de dappere kinderen tot 12 jaar wordt naar de drie eerste tijdsloten verwezen. Vanaf het vierde tijdslot (19.30 uur) begint de ‘Griezeltocht Extreme’. Vanaf dan laten de figuranten zich helemaal gaan en drijven zo de spanning en horror ten top! De route begint en eindigt aan ingang Keizerin Charlotte (Nieuwelaan 38). Het aantal tickets per avond is beperkt.

De wandelingen vinden plaats 28 tot 31 oktober 2022. Alle info en tickets vind je op www.plantentuinmeise.be.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise